VPS Free
Moderátoři: Myloš, Mods_senior
VPS Free
Zdravím chcem sa spýtať nepozná niekto VPS FREE? aby to malo aspoň 1GB ram myslím že ani viac nie je možné maximálne toľkoto a otázka dalo by sa na 1GB spraviť pre jeden web webhosting? alebo asi tak koľko slotový teamspeak?
-
IDVert3X
Re: VPS Free
1GB VPS zdarma ti asi nikto nedá (zoženieš aj za 5€/mesiac), kedysi som to hľadal tiež, max. zdarma čo som našiel bolo 128MB RAM a to na jednom stroji bežalo toľko freeVPS, že by si tam nerozbehol ani FTP 
Neznám od tebe příspěvek, kde by ses neptal na to, jestli existuje něco zdarma. To nemůžeš trochu investovat ? Za 100,- / měsíc máš luxusní VPSko.SamerLP píše:Zdravím chcem sa spýtať nepozná niekto VPS FREE? aby to malo aspoň 1GB ram myslím že ani viac nie je možné maximálne toľkoto a otázka dalo by sa na 1GB spraviť pre jeden web webhosting? alebo asi tak koľko slotový teamspeak?
Nepýtam sa na platené to mám hneď ale jak mám zaplatiť keď nemám paypal/účet chytrolín?
http://www.bubocloud.cz/ no mám u týchto ale nejde im FTP takže hľadám zatiaľ náhradu :/
http://www.bubocloud.cz/ no mám u týchto ale nejde im FTP takže hľadám zatiaľ náhradu :/
-
IDVert3X
PaySafeCard, platba poštou, dohodnúť sa s kamošom čo to zaplatí kreditkou a ty mu dáš hotovosť?
Keď sa chce, dá sa...
Keď sa chce, dá sa...
Zařídit si účet.
No lenže takých kamarátov ja nemám
čo majú aj keď majú tak to nespravia. A ešte k tomu určite je nejaké 1GB VPS free.... tak už len kto nejaké pozná platené nepotrebujem.
Na Slovensku asi jo, když to rikas.RedMasterSK píše:V jeho veku asi ťažko, účet máš od 18tich
-
IDVert3X
Nedal by som za to ruku do ohňa, ale keď som sa pýtal v bankách, povedali, že to nepôjde, jedine po dovŕšení 18 rokov, alebo mám požiadať rodičov aby to bolo na ich meno. Potom mi TatraBanka (tuším) ponúkla nejakú "spiderkartu", no proste kreditka s obrázkami spidermana pre deti s tým, že je to akoby "podúčet" rodičov, takže to rovno padlo. Zatiaľ mi príde asi najjednoduchšie riešenie PSC (paysafecard) a zároveň je to bezpečné, čím ďalej tým viac firiem to podporuje.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 01 srp 2014 22:05, celkem upraveno 1 x.
Kup si paysayfku a založ si u nich účet ty chytrolín a pak ji plať přes ní...
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG