Po zapnutí pc naběhnou větráčky,pc začne pípat, monitor se nerosvítí. Na desce je integrovaná grafika intel, agp slot s nvidia 256 32Mgb. Zkoušel jsem vyměnit ramku, grafiku,i do pci slotu jsem zkoušel dát grafiku a stále nic. Prosím co mám ještě udělat?
No zkusil bych vyndat karty ze všech slotů paměť odpojit kabely ke všem mechanikám a resetovat bios jak psal Rimmer vyndáním baterky a nebo na desce bývá jumper s označením bios default, po zapnutí by měl pípat, pak zasunout paměť zapnout pípání by mělo přestat pokud ne zkusit testnout paměť jinde a u sebe dát paměť o které víš že je ok, pokud toto nepomůže procesor dát ven a zkusit jiný a pak se uvidí zda je vadná deska nebo procesor.
Zatím děkuji. Baterii jsem vyndal, změřil má 3 V, s integrovanou graf. je to stejné, nic nejde jen ty větráčky a stálé pípání, monitor nic. Pamět jsem vyměnil za dobrou, přehazoval ve slotech a nic, odpojil mechaniky vyndal procík a nic, stav je stejný. Zkusím najít ten jumper na bios pak půjdu shánět ten procesor na výměnu celeron 800 MHz. Pak dám vědět.
Někde v CHIPu z roku razdva jsem četl, že podle počtu pípnutí se dá zjistit o jakou chybu se jedná.Schválně je zkus spočítat a napiš.Já ho někde vyhrabu a mrknu se.
Hu
Všem dík za pomoc ! Problém vyřešen. Pamět která měla být dobrá se ukázala také vadná (nevěř nikomu). Tak že jen ta ramka.(Samsung PC 133 U) S novou vše OK. Pro Hufina:Počítač pípal až do rána dobře se u toho usínalo, ale tedˇ vážně všem děkuju.
[Ahoj, potřeboval bych pomoc s přetaktováním mého Intel Core i7-9700K na 5 GHz. Mám základní desku MSI Z390 Tomahawk a nějak se mi to nedaří. Kdyby se našla nějaká hodná duše, která by mi mohla poradit, případně zavolat, byl bych moc vděčný. Děkuji!...
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema...
Poslední příspěvek
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.