a k tomu aj Slovenská Sporiteľna má niečo také že ixtra karta myslím mám to tiež je to tak ako písal RedMasterSK... ale určite to asi nemá paypal
A PSC napríklad ako wedos nemá.
Moderátoři: Myloš, Mods_senior
Kdo mluvil o PayPalu ?SamerLP píše:Nepýtam sa na platené to mám hneď ale jak mám zaplatiť keď nemám paypal/účet chytrolín?![]()
http://www.bubocloud.cz/ no mám u týchto ale nejde im FTP takže hľadám zatiaľ náhradu :/
Písal som, že to ide zaplatiť cez poštu, predpokladám však, že nechce do toho investovať ani cent.RedMasterSK píše:PaySafeCard, platba poštou, dohodnúť sa s kamošom čo to zaplatí kreditkou a ty mu dáš hotovosť?
Keď sa chce, dá sa...

Chceš tvrdit že endora poskytuje VPS??? jako really??Zadarmo ti nikdo nic nedá. Jedině za reklamu na webu ti mohou poskytnout hosting např. Endora. Od Pipni raději o tom free ani neuvažovat, nemá to cenu. Jinak k dotazu by neuškodilo uvést, co by si přesně na dané VPS chtěl mít > web, teamspeak, co tedy?
Jde taky o to, jak moc velkou návštěvnost máš a jak si to s nimi dohodneš. Já mám například tu nejsilnější variantu a nemůžu si na nic stěžovat. Od dob kdy jsi free VPS zaplatil smskou už pipni ušlo dlouho cestu a to k lepšímuOwner píše:Zadarmo ti nikdo nic nedá. Jedině za reklamu na webu ti mohou poskytnout hosting např. Endora. Od Pipni raději o tom free ani neuvažovat, nemá to cenu. Jinak k dotazu by neuškodilo uvést, co by si přesně na dané VPS chtěl mít > web, teamspeak, co tedy?