watch dogs - modrá smrt
Moderátoři: Mods_senior, BSOD team
Pravidla fóra
BSOD návod
BSOD návod
watch dogs - modrá smrt
Hezký večer!
Pořídil jsem si hru Watch Dogs, ovšem po nějaké době ve hře najednou nastala modrá smrt(bohužel neznám přesný typ), tak jsem zkusil zapnout hru znova s horší grafikou a opět to hodí modrou smrt.
Absolutně nevím, co s tím dělat.
Pokud má někdo zkušenosti, jak to vyřešit, byl bych moc rád.
Děkuji
Pořídil jsem si hru Watch Dogs, ovšem po nějaké době ve hře najednou nastala modrá smrt(bohužel neznám přesný typ), tak jsem zkusil zapnout hru znova s horší grafikou a opět to hodí modrou smrt.
Absolutně nevím, co s tím dělat.
Pokud má někdo zkušenosti, jak to vyřešit, byl bych moc rád.
Děkuji
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Re: watch dogs - modrá smrt
Jaký je PC, komponenty? CPU, GPU a RAM.
Piš jaký máš parametry PC/NTB.
Návod: Základní diagnostika počítače ---- Návod na použití programu HijackThis ---- Návod na BSoD
[spoiler=]Počítač : Intel Core i7-4770K @ 4.0GHz,MSI Z87-G45 Gaming,
MSI N760 TF 4GD5/OC Gaming,
Kingston HyperX XMP DDR3 16GB 1600MHz, 500GB HDD[/spoiler]
[spoiler=]Počítač : Intel Core i7-4770K @ 4.0GHz,MSI Z87-G45 Gaming,
MSI N760 TF 4GD5/OC Gaming,
Kingston HyperX XMP DDR3 16GB 1600MHz, 500GB HDD[/spoiler]
Aktualizuj ovladace graficke karty.Pokud mas nvidia,tak dneska vysel update.Je dost mozne,ze dokonce kvuli WD.Jeste sem se nedival na zmeny.
Treba to pomuze.
Treba to pomuze.
CPU: AMD Phenom II X6 1100T
GPU: AMD Sapphire Radeon HD 6970
RAM: 8GB, Corsair, ale typ přesně nevím.
Základová deska: ASUS Crosshair IV Formula
Ještě sem přikládám verzi ovladače: Verze Catalyst 13.4
GPU: AMD Sapphire Radeon HD 6970
RAM: 8GB, Corsair, ale typ přesně nevím.
Základová deska: ASUS Crosshair IV Formula
Ještě sem přikládám verzi ovladače: Verze Catalyst 13.4
HJT návod
HJT návod
V podpisu mám návod a nech přesunout téma do sekce BSOD.
Zde dávám výpisy z Minidump: http://leteckaposta.cz/308291442
HJT návod
HJT návod
Podle výpisů se jedná o problém v grafickém subsystému. Příčinou může být vysoká teplota, špatný ovladač, vadný adaptér. Postup je následující:
1. Stáhni, nainstaluj a spusť HWMonitor a HeavyLoad. V HeavyLoad spusť zátěžový test, po 10 min udělej screenshot HWMonitoru a dej ho sem jako přílohu.
2. Pokud je novější verze ovladačů pro GK, tak je nainstaluj. Je tam verze 2013 (atikmpag.sys Fri Mar 29 02:09:45 2013). Pokud novější není, tak aktuální verzi zkus pouze přeinstalovat.
1. Stáhni, nainstaluj a spusť HWMonitor a HeavyLoad. V HeavyLoad spusť zátěžový test, po 10 min udělej screenshot HWMonitoru a dej ho sem jako přílohu.
2. Pokud je novější verze ovladačů pro GK, tak je nainstaluj. Je tam verze 2013 (atikmpag.sys Fri Mar 29 02:09:45 2013). Pokud novější není, tak aktuální verzi zkus pouze přeinstalovat.
Tak máš to v příloze, děkuju mockrát :)
HJT návod
HJT návod
Teploty grafické karty jsou v pořádku. Teď ty ovladače - až je budeš mít aktualizované/přeinstalované, tak si zkus zahrát nějakou hru a uvidíme. V případě pádu nahraj výpis.
+ jestli chceš, můžeš si aktualizovat BIOS, máš tam verzi 1102 a k dispozici jsou novější verze (viz. podpora), které zlepší stabilitu systému. Nicméně, pokud nejsi zkušený uživatel, tak to radši nech být.
+ jestli chceš, můžeš si aktualizovat BIOS, máš tam verzi 1102 a k dispozici jsou novější verze (viz. podpora), které zlepší stabilitu systému. Nicméně, pokud nejsi zkušený uživatel, tak to radši nech být.
Měl jsem stejný problém, informoval jsem se i na zahraničních serverech a v případě Watch Dogs modrá smrt je zaznamenána téměř výhradně na ATI 6970 (tu mám taky) a výjimečně i na 6950. Našel jsem jedinou radu (u mě zatím funguje) a to je nainstalovat nejnovější ovladače. U ovladačů 14.4 to ale i tak dle zahraničí občas do modré smrti spadne, více pomáhají bety 14.6, ale ty zase nejsou dostatečně stabilní... takže je to na tobě...
V reálu na vyřešení problému budeš muset počkat na stabilní ovladače ATI...
V reálu na vyřešení problému budeš muset počkat na stabilní ovladače ATI...