sdílení internetu
Moderátor: Mods_senior
sdílení internetu
Mám problém chci sdílet internet va druhé pc na obou mám WINDOWS XP vše jsem dělal podle návodu a jsem na obou pc připojen mám vyplý firewall počítače jsou ve skupině nůžu si už mezi nimy posílat soubory a internet ni na 2 pc stále nejde prosím o radu.
Děkuji.
Děkuji.
to mám ale nevím jestli tam dát IP přímo připojený na net sitovky nebo ty sdílený.
A taky jestli to mám napsat jen v PC2 nebo na obouch.
A taky jestli to mám napsat jen v PC2 nebo na obouch.
Naposledy upravil(a) nachcan dne 14 úno 2008 19:26, celkem upraveno 1 x.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Weslo píše:na ty průvodce se vy.. stejně nefungují.
Net máš jaký?
Průvodci fungují celkem bez problémů...
Na jednom pc nastav: Domácí síť - počítač má přímý přístup na internet ostatní PC se připojují pomocí toho počítače...
Na druhém nastav : Domácí sít - počítač se připojuje k internetu pomocí místní sítě
Nějak tak podobně je to formulováno... Firewall můžeš mít zaplý (spíš by si měl mít, ale ne ten od win...)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tak jsem problém vyřešíl pomocí programu WINPROXY 1.5 je na stažení i s návodem na stránkách http://www.winproxy.cz vřele doporučuji každému, kdo si neví rady.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 7085 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vítek Pokorný
-
- 1 Odpovědi