Zdrawim, asi před rokem možná ani ne sem si zakoupil TV KARTU a od posledního formátování disku nejde nic naladit ... prostě úplně stejnej kanál pro blondýnky na každym kanále ... stejný zrní všude ... černo bílý zrní a ani se nemění když programy přebíhaj .. poraďte čim by to mohlo bejt
1. vypadlá anténa nebo anténa bez signálu (asi blbost, ale co kdyby)
2. není sů drivery - zmizely při formátu
3. zkusit kartu v jiném PC
4. karta v háji a shodou okolnosí k tomu došlo v době formátu (asi blbost, ale co kdyby)
Správce hardware kartu vidí?
To znamená, že ti i sděluje (ten správce), že zařízení pracuje správně a když dáš aktualizaci driveru, napíše ti, že je nainstalovaný nejnovější dostupný driver.
Před pár měsíci jsem zkoušel TV kartu od Genius a měl jsem ten stejný problém. Nakonec jsem zjistil, že problém byl ve dvou způsobech lazení programů. Při jednom způsobu mi nic nenašel, při druhém bylo všechno v pohodě. Bohužel si napamatuju, jak to přesně bylo, ale zkusím to zjistit.
Zkusim to stahnout ale nereaguje to na žádnym programu .. všude tma .. zkusil sem i ATV2000 ... kartu mám ============================================= SAA7134 TV Card - Video Capture je od PHILIPS SEMICONDUCTORS
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
známy doniesol starší NTB Lenovo S-130. nefunguje touchpad. v správcovi zariadení nie je vidieť, je tam iba zopár neznámych zariadení. v biose sa touchpad vypnúť/zapnúť nedá. v zariadeniach v nastavení windows je iba myš. OS je windows 10.
Poslední příspěvek
Na kazdem zarizeni klikni pravym tlacitkem mysi....
pomohlo. touchpad funguje a nezname zariadenia zmizli.
Uz se mi kouri z hlavy. Normalne mam ruce od oleje na volantu, ne na klavesnici.
nasel jsem nejake ovladace, ktere by mi mohly pomoci. Poradite mi s jejich instalaci? Konkretne, do ktere složky je mám rozbalit?
Touchpad funguje.
Problém: Po...
Poslední příspěvek
Urob to jednoducho. Stiahni si ovládač, rozbaľ do nejakej svojej zložky. Otvor Správcu zariadení, klikni problémové zariadenie, Aktualizovať ovládač - nasmeruješ na zložku, kde máš ovládač (bude tam asi to ***.inf - a ideš. Systém bude sám vedieť,...
koupil jsem si USB4 Multiport Adapter W/ 2.5G Ethernet od Satechi . Používám ho se dvěma notebooky ASUS, které mají Thunderbolt 4, ale na jednom funguje bez problémů a na druhém jen částečně a velmi nespolehlivě.
Notebooky:
ASUS Zenbook...
Poslední příspěvek
Adaptér otestován na více PC i tabletu a je mrtvej. Dnes jsem ho hodil na reklamaci.
Zajímá mě, jestli příčinou bylo to, že byl ntb napájen zároveň skrze kulatý a zároveň skrze USB (ten USB adaptér jsem měl připojen jen kvůli tomu, aby HUB mohl...
Asi 3 dny mi jen tak přestane jet monitor, obrazovka zčerná ale počítač stále běží jen mikrofon ne.
V monitoru podle mě chyba není jelikož zčerná i druhý monitor.
Zkoušel jsem nainstalovat nové drivery, vyměnit HDMI kabely, vytáhnou grafiku...
Poslední příspěvek
Pokud se problém objevil po aktualizaci na nejnovější ovladače gr. karty (572.60), tak zkus nainstalovat starší verzi ovladačů. Poslední verze je (zase) zmršená.