problém s modemem

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
brudrabrudra

problém s modemem

Příspěvek od brudrabrudra »

Mám desku QDI SynactiX 1, celeron 650, 256 DIMM, Win 2000 prof. a snažím se nainstalovat PCI modem Motorola SM56. Už při instalaci se objevuje hláška, že modem není fyzicky připojený, ale dá se pokračovat dále. Mám poslední ovladače, přidělím port atd. Systém nakonec nahlásí instalace modemu proběhla úspěšně. Ve správci zařízení je bez vykřičníků a bez konfliktů s přiděleným COMEM 1 (zkoušel jsem i jiné). Nastavení modemu (přenosová rychlost atd) lze normálně editovat. Ve vlastnostech pod správcem zařízení ale v položce připojení na první liště je uvedeno "neznámé". Rovněž když chci získat informace přímo z modemu tak se objevuje hláška, že modem nebyl nalezen. Při pokusu o připojení jde hned hláška spojení nelze navázat. Neperou se někde sloty PCI s porty COM?
Rimmer
Level 4
Level 4

Příspěvek od Rimmer »

Ve vlastnostech pod správcem zařízení ale v položce připojení na první liště je uvedeno "neznámé".

nic takového jsem nenašel, to by mělo být pod MODEMEM ve správci zařízení?? Zkus se mrknout do BIOSu, jestli je nastaveno Assign IRQ to Modem.....no a potom můžeš zkusit reinstalovat ovladače..

Držel bych se tlačítka INFORMACE Z MODEMU - pokud nefunguje tohle, nefunguje nic..
Rimms
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » » v Vše ostatní (sw)
    4 Odpovědi
    9384 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Problém s internetem