Zkoušel jsi na obrazovce přepnout konektor ? jako HDMI 1 /HDMI 2/VGA ? to by to mohlo způsobit, protože to vypadá že ho máš zapojený dobře.. protože poprvé se nesmí zapojovat na HDMI ,jelikož by to pak nefungovalo
flowem píše:Má ten PC integrovanou grafiku? (Připojení kabelu monitoru do základní desky místo do grafiky.) Pokud má, tak vyndej grafiku a monitor zapoj do základní desky, jestli se rozjede.
Ano to jsem zkoušel taky už, bohužel to samé
Dodatečně přidáno po 49 vteřinách:
mmmartin píše:Obrázky se vkládají do příspěvku. Nechtěj po nikom, aby klikal na bůhvíkam vedoucí odkaz.
Nejsem hlupák, je to jenom okopírovaný odkaz.
Dodatečně přidáno po 2 minutách 57 vteřinách:
Já už fakt netušim chlapci, napadá mě jedině zdroj, ale vy jste hlavy šikovný, určitě to bude nějaka prkotina, na zdroj to nevypadá
Prosím mám stejný problem jak si to nakonec vyřešil ? Dekuji
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Ahojte,
prosím Vás aký monitor by ste poradili cca za 5-6 tisíc?
Požadavek je QHD 27 a výškovo nastavitelný, Použitie do domácnosti, akurát zvažujem či by sa dalo zohladniť že žena dosť fotí a fotky upravuje, dá sa v tejto cene baviť o tom že by k...
Poslední příspěvek
Kupoval jsem v září
Byl jsem s ním opravdu spokojen.
Bohužel mě finanční situace donutila prodat PC. Monitor byl jako nový a na Aukru se i tak prodal jen za 2800 :huh: