Zdravím všechny přítomné a prosím o pomoc. Měl jsem se svým notebookem problémy tak jsem jej dal přeinstalovat. Původně jsem v něm měl systém s W7 Home Premium 32bit ale nainstalovali mi tam 64bit-ovou verzi což by neměl být problém. Jelikož jsem dosti spěchal tak mi systém neaktivovali s tím že si jej sám aktivuji s klíčem produktu co je nalepený vespod na notebooku HP ProBook 4710s.
Přes Start_pravým tlačítkem Počítač_Vlastnosti a tuto dole jsem nic více nenašel (mělo by tam být Aktivace systému Windows a to tam právě chybí.
Může se to aktivovat nějak jinak něž tímto způsobem? Děkuji.
Pro ITCrowd, takže asi budu muset čekat těch 30 dní.
Pro zeus, ano, původní systém byl dodán s notebookem. Oni prostě celý HDD naformátovali a potom provedli čistou instalačku.
Pro petr22, nevím jak dlouho trvá aktivace, ještě jsem nic takového nedělal. Prostě udělali novou instalačku, ptal se mě co tam chci ještě nainstalovat ale řekl jsem mu že si potřebné věci co potřebuji nainstalovat udělám sám. Asi to byla moje blbost že jsem si nenechal hned aktivovat systém.
Tak podle toho jsem to také už zkoušel aktivovat ale nic se nedělo, vypsalo mi to pouze: slmgr.vbs není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu spustitelného programu nebo dávkového souboru.
Já jim tam dneska zavolám a uvidím co mi řeknou oni.
Zdravím. Najde se někdo, kdo poradi?
Bazarovku nebo činu?
Mam doma nadherný tenký 8 Lenovo Tab4 8 Plus, ale bohužel ma android 8 a ja potřebuji nejméně 10.
Děkuji.
Poslední příspěvek
Taky je možnost na ten Samsung dat nějakou neoficiální ROM s novějším Androidem.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
Narazil jsem na problém s Acronis True Image. Mám vytvořenou boot USB s Acronis , image systému na externím disku. Když připojím boot USB a současně externí disk, tak PC nenabootuje. Když připojím jen boot USB, tak Acronis naběhne, ale když pak...
Poslední příspěvek
Po několika pokusech s verzí 2017 i 2018 jsem zjistil, že Acronisu chvíli trvá, než disk detekuje. Chce to trochu trpělivosti. Disk byl 4 TB WD připojený přes dokovací stanici.
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.