Treba ta rucni prace prinese vice uspokojeni...RedMasterSK píše:Myslím, že napísanie jedného scriptu by ťa stálo značne menej času
PC-HELP - update na phpbb 3.1
Moderátor: Mods_senior
Re: PC-HELP - update na phpbb 3.1
Naposledy upravil(a) zeus dne 14 črc 2015 19:18, celkem upraveno 1 x.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
x-rated
- Level 5

- Kontaktovat uživatele:
to vypadá hezkyRedMasterSK píše:Takže, prvý náhľad môjho extensionu (veľmi ranná verzia vývoja): http://ptos.tk/ib/u/Ki4JfkCOMu.jpg - čo si o tom myslíte?Snažil som sa to spraviť čo najjednoduchšie a najprehľadnejšie ako to šlo..
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
LTB: Zkusil jsem upravit podpis tím novým stylem, ale bere ho to jako znaky navíc (obyč color atp to nebere mezi těch 300 znaků), je to schválně nebo se to ještě upraví? 
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsi použil tagy z druhé řady, tak ty jsou tzv. "custom tagy" a jak se zdá, jsou počítány jako běžné znaky. Nevěděl jsem to a není to záměr, nicméně upravit to nelze. Jako určitou kompenzaci jsem přihodil 50 znaků navíc, nyní je tedy limit nastaven na 350 znaků.
-
IDVert3X
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:45, celkem upraveno 5 x.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasně
Ale to je cesta, kterou jsme se nikdy neubírali...jakoukýkoliv ruční zásah do kódu považuji za bezpečnostní riziko a čím více se odlišíme od základního phpbb kódu, tím více si koledujeme o malér...proto nedělám žádné své úpravy v kódu a proto pokud to jenom trochu jde, používám oficiálně schválené MODY/rozšíření
Raději si nějakou funkcionalitu odpustím, než riskovat zabezpečení celého fóra..
p.s. i tu úpravu youtube raději udělám ručně, než žádat někoho o programování kódu, který bych pak musel dlouhé hodiny testovat, abych si byl jistý, že dělá to co má...
p.s. i tu úpravu youtube raději udělám ručně, než žádat někoho o programování kódu, který bych pak musel dlouhé hodiny testovat, abych si byl jistý, že dělá to co má...
-
IDVert3X
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:45, celkem upraveno 7 x.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi nemá smysl to tu rozebírat, byli bychom OT, ale ono nejde o SQL kód, který upraví hodnoty v db....ten jsem spustil a tag "youtube" nahradil tagem "youtubeold". Problémem ale je, že phpbb to z nějakého záhadného důvodu nepobere a tag se stane jakoby neaktivním...přestane pracovat. To co dělám ručně je otevření příspěvku a jeho znovu-uložení, nic víc. Po této akci tag znovu začně pracovat...
p.s. ale díky za tvůj zájem
p.s. ale díky za tvůj zájem
Přišlo mi upozornění, že faraon mě citoval v jednom ze svých příspěvků. Ale jeho příspěvěk je starší než jeden rok.
Odkaz na jeho příspěvěk: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=1056464#p1056464
Odkaz na jeho příspěvěk: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=1056464#p1056464
- Přílohy
-
- Clipboard02.png (21.28 KiB) Zobrazeno 507 x
Je to tím, že LtB upravuje staré příspěvky s Youtube videi, aspoň tomu to přisuzuji já, protože mi chodí upozornění na staré příspěvky s Youtube videi 
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
Ltb: Díky za edit
.
Sestava v profilu.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to přesně tak. Citace starých příspěvků teď prosím cca 5 dní ignorujte, je to vedlejší produkt toho, jak upravuji staré příspěvky a uvádím v život původní youtube tag. Díky.Martab píše:Je to tím, že LtB upravuje staré příspěvky s Youtube videi, aspoň tomu to přisuzuji já, protože mi chodí upozornění na staré příspěvky s Youtube videi
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 3023 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Shokata88
-
- 5 Odpovědi