Nestabilní internet - kabelové připojení
Moderátor: Mods_senior
-
mateeejsimi
- Level 2.5

Nestabilní internet - kabelové připojení
Dobrý den, mám internet od avonetu kabelového připojení, kdy bych měl mít upload 1 mb/s a download 5mb/s. Což mám, ale strašně mi internet kolísá a to jsem připojený k routeru přes kábl. Teď jsem i reinstaloval windows 7 a stejné problémy. Zajímavé že některé stránky mi ale načítají zrovna v nějakou dobu a některé ne. Ještě podotknu, že se s problémem potýkám tak poslední týden a to jsem předtím byl připojený přes usb přijímač. Chyba na straně providera ?
Re: Nestabilní internet - kabelové připojení
V jakych jednotkach je uvedena rychlost pripojeni ? mb/s neexistuje, existuje Mb/s a MB/s
a je mezi tim 8x rozdil. I ta lepsi varianta je hodne malo na kabelove pripojeni.
Jestli k problemum dochazi hlavne mezi 18:00 a 22:00, je pretizena sit poskytovatele.
V kazdem pripade poskytovatel pripojeni je ten, kdo by mel problem analyzovat prvni.
a je mezi tim 8x rozdil. I ta lepsi varianta je hodne malo na kabelove pripojeni.
Jestli k problemum dochazi hlavne mezi 18:00 a 22:00, je pretizena sit poskytovatele.
V kazdem pripade poskytovatel pripojeni je ten, kdo by mel problem analyzovat prvni.
-
mateeejsimi
- Level 2.5

Re: Nestabilní internet - kabelové připojení
Tak doplním že bráškovi jde internet na ntb bez kolísání. Jedná se o lepší variantu MB/s.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8 Odpovědi
- 7639 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bary-Jan
-
- 24 Odpovědi