Zdravím, je možné srovnat výšky těchto 2 boxů na hlavní stránce? Nemůžu si pomoct, ale vždycky když skroluju dolů a jedu kolem toho bodu zlomu tak se mi tam přilepí oči a nevypadá to moc profesionálně
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
koukám že chrome to nedělá, wtf... však maj stejný jádro
potom firefox 23.0.1 to má zase na druhou stranu - články jsou výškově menší než TOP15
potom IE7 - stejný problém jako firefox, ale nevim na jakou verzi IE dbáte
edit: překlep jsem se u verze firefoxu, sry
Naposledy upravil(a) CZechBoY dne 05 zář 2013 22:34, celkem upraveno 1 x.
iPhone XS
Mohu poprosit ještě o screenshot? Jde mi o to, o jakých rozdílech tu mluvíme...já tam vidím tak 1px, ale může záviset možná i na OS nebo použitém stylu.
iPhone XS
iPhone XS
U mne to vypadá takto: Ftrefox 23.0.1, rozlišení 1920 x 1080, ProDark
Přílohy
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Zajímavé, já ve FF 23.0.1 mám OK ve všech stylech. Ono taky záleží na zoomu a taktéž jestli v TOPxx jsou všechny názvy témat zobrazené v 1 řádku. Když mám 100% zoom, všechna témata na 1 řádku, potom nevidím žádný problém ani v Opeře, ani ve FF či Chrome.
Popravdě, moc mě nenapadá, jak bychom to mohli ošetřit, aby se obě tabulky chovaly stejně, tedy aby se vzájemně zarovnávaly..
Koukám, že mám nějak starší verzi FF 18.0.2 u mě vše ok XP, 1280x1024
Přílohy
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Ahoj,
hledal jsem nový notebook ke koupi, pár jsem jich vybral a zaujala mě jedna věc- občas bývá u přístrojů se stejným procesorem udávána rozdílná frekvence.
Např. vs ; u jednoho frekvence 3,8 GHZ, u druhého 0,9 GHz. Oba stejný procesor Intel...
Poslední příspěvek
Ahoj,
hledal jsem nový notebook ke koupi, pár jsem jich vybral a zaujala mě jedna věc- občas bývá u přístrojů se stejným procesorem udávána rozdílná frekvence.
Např. vs ; u jednoho frekvence 3,8 GHZ, u druhého 0,9 GHz. Oba stejný procesor Intel...
Ahoj,
mám starší telefon Nokia 6310i, který je zablokovaný na operátora O2. Zkoušel jsem různé generované kódy, ale telefon mi píše „nelze vrátit omezení“.
Co mám k dispozici:
kabel DLR-3P,
převodník USB–COM (Axagon),
Windows 11 (hlavní systém),...
Poslední příspěvek
Díky za radu
Problém je v tom, že přes IMEI kódy to u mě už nejde – telefon mi po zadání píše „nelze vrátit omezení“. Takže předpokládám, že limit pokusů je vyčerpaný.
Teď už mi to tedy zbývá řešit jenom přes software a kabel (mám DLR-3P). Nevíš...
Zdravím všechny,
potřeboval bych poradit s výběrem externího boxu pro M.2 NVMe SSD.
Mám doma disk Lite-On CL1-3D512-Q11
➡️ typ PCIe Gen3 x4, NVMe, M.2 2280, 512 GB (původně systémový disk z notebooku).
Rád bych ho využil jako externí úložiště přes...